3 september Marathon Burgum

 

Ook dit jaar organiseert PSV De Mennoruiters weer een marathon. De wedstrijd (de laatste wedstrijd van de zomercompetitie) wordt gehouden op zaterdag 3 september a.s. (verkenning op vrijdag 2 september). Dit jaar is de wedstrijd ook opengesteld voor deelnemers onder het zadel.

De eerste deelnemer onder het zadel gaat rond 8.30 uur van start en de eerste deelnemer mennen gaat om circa 11.00 uur van start. De verwachting is dat het hele programma rond 17.00 uur afgerond zal zijn.

De wedstrijd bestaat uit een parcours in en rond Burgum van ongeveer 15 km. Ondertussen worden er negen (onder het zadel zes) spectaculaire en mooi aangeklede hindernissen gereden. Alle hindernissen zijn ruim opgezet, zodat deze voor alle aanspanningen, van enkelspan tot vierspan, goed te rijden zijn.

Het inschrijfgeld bedraagt onder het zadel € 12,50 per combinatie en mennen € 20,- per combinatie.

Wanneer je mee wilt doen aan de marathon in Burgum dan vragen wij je aan te melden door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Aanmeldingsformulier

Mocht dit niet lukken, dan kun je het inschrijfformulier downloaden via www.startlijsten.nl  (Lijsten, Plaats Bergum). In het uiterste geval kun je ons altijd mailen marathon-burgum@hotmail

Wij vertrouwen erop je op 3 september a.s. in Burgum te mogen ontvangen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.