Basislidmaatschap

Wil je lid worden van PSV De Mennoruiters? En ben je in bezit van een eigen (leen)paard of pony? Vul dan het aanmeldingsformulier in en stuur het naar het secretariaat van de vereniging (het adres is vermeld op het formulier).

In het kostenoverzicht zijn alle kosten van een lidmaatschap op een rijtje gezet.

Basislidmaatschap geeft recht op:

  • het gebruik van de binnen- en buitenbak van manege De Mennoruif voor vrijrijden
  • het gebruik van springmateriaal
  • toegang/deelname aan verenigingsactiviteiten

Een basislidmaatschap kost € 165,- per jaar (excl. KNHS-afdracht). Ieder volgend gezinslid betaald € 110,- per jaar voor een basislidmaatschap.

Het basislidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van één jaar en wordt daarna stilzwijgend met een jaar verlengd. Opzeggingen/wijzigingen dienen vóór 30 november doorgegeven te worden. Bij een niet tijdige opzegging/wijziging blijft men het basislidmaatschapsgeld voor het volgende jaar verschuldigd. Bij het niet tijdig opzeggen van het lidmaatschap worden geen uitzonderingen gemaakt.

Vrijwillige inzet

De vereniging draait volledig op vrijwilligers. Daarom wordt ieder lid verzocht om jaarlijks minimaal eenmaal te helpmen bij een wedstrijd of een andere activiteit.

Vaccinaties

Alle leden zijn verplicht de paarden/pony’s eens per jaar (binnen het jaar) voor influenza te laten inenen. Bij inschrijving als lid is een kopie van een geldig vaccinatiebewijs verplicht.